Nu te zien in Gorssel

Museum MORE biedt dubbel cultuurplezier. Naast Kasteel Ruurlo hebben we ook een museumlocatie in Gorssel. Daar zijn op dit moment twee nieuwe wisseltentoonstellingen te zien t/m 1 september 2019. Ontdek de Britse grootmeester Euan Uglow of bewonder de intieme stillevens van Christiaan Kuitwaard. Als u snel bent kunt u bovendien nog héél even genieten van Het Geheim van de Meester. In deze expositie ziet u alle 22 reconstructies uit de tv-serie t/m 10 juni 2019. Ga snel naar onze agenda en lees meer.

Bij allebei onze museumlocaties kunt u terecht met de Museumkaart of BankGiroLoterij VIP-kaart.