Rondleidingen en lezingen in Kasteel Ruurlo

Beleef een prachtige en verdiepende ochtend of middag door een rondleiding van een van onze ervaren museumgidsen. Onze gids vertelt je alles over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Of combineer een rondleiding met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze Trouwzaal.

Groepsrondleidingen

Onze ervaren gids neemt je mee op zaal langs highlights uit de collectie. Wil je een tour door de eigen collectie plús de tijdelijke tentoonstelling? Boek de rondleiding van 90 minuten voor €132,50. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Instaprondleidingen op zondag

Elke laatste zondag van de maand t/m 26 mei 2024 kun je aansluiten bij een inspirerende instaprondleiding door de eigen collectie en de tijdelijke tentoonstelling 'Het had ook anders kunnen zijn' van Koos Buster. Instaprondleidingen starten om 14:00 uur. Kosten zijn € 7,50 per persoon.

Tentoonstellingen ruurlo

Inleiding in Kasteel Ruurlo

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding of lezing voor jouw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kun je mailen naar info@museummore.nl.

Rondleidingen en lezingen in Gorssel

Ook in Museum MORE in Gorssel bieden we natuurlijk rondleidingen, lezingen en groepsbezoek aan. Kijk hier.

I1 A9131