Rondleidingen en lezingen in Kasteel Ruurlo

Beleef een prachtige en verdiepende ochtend of middag door een rondleiding van een van onze ervaren museumgidsen. Onze gids vertelt je alles over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Of combineer een rondleiding met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze Trouwzaal.

Groepsrondleidingen

Onze ervaren gids neemt je mee op zaal langs highlights uit de collectie. Deze rondleiding duurt 60 minuten en kost € 99,50 voor de hele groep, exclusief museumentree. Wil je een tour door de eigen collectie plús de tijdelijke tentoonstelling? Boek dan onze lange rondleiding van 90 minuten voor €132,50. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Inleiding in Kasteel Ruurlo

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding of lezing voor jouw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kun je mailen naar info@museummore.nl.

Rondleidingen en lezingen in Gorssel

Ook in Museum MORE in Gorssel bieden we natuurlijk rondleidingen, lezingen en groepsbezoek aan.

I1 A9131