Lunchen bij
Oranjerie Ruurlo

CORONA UPDATE - Houd er rekening mee dat een coronapas verplicht is in de horeca binnen. Als u binnen wilt lunchen of koffie wilt drinken bij de Oranjerie naast het kasteel, kunt u gevraagd worden om een QR-code of papieren bewijs van CoronaCheck.nl te tonen. Op het terras hoeft u geen QR-code te tonen.

Voor een goede kop koffie of overheerlijke lunch tijdens uw bezoek aan het kasteel, kunt u terecht bij het naastgelegen restaurant ‘Oranjerie Ruurlo’. Vanaf 10:00 uur is de Oranjerie geopend. Met Kasteel Ruurlo en de prachtige Engelse landschapstuin als uitzicht is het heerlijk lunchen op het terras van de Oranjerie.

Wanneer u Museum MORE | Kasteel Ruurlo bezoekt, kunt u er prima een dagje Achterhoek aan vast plakken. De Achterhoek heeft veel te bieden! Zo kunt u een combi-ticket krijgen voor Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. Daarnaast kunt u de dag nog combineren met een hapje eten en drinken of andere activiteiten en bezienswaardigheden in de regio.

Oranjerie

In de fraaie Engelse landschapstuin van Kasteel Ruurlo staat de romantische en stijlvolle oranjerie. Vroeger was dit de plek waar planten in potten overwinterden. Vandaag de dag is Oranjerie Ruurlo het restaurant voor de bezoekers van Museum MORE | Kasteel Ruurlo. Het restaurant bevindt zich op een unieke locatie bij de ingang van het landgoed. Vóór, tijdens of na uw bezoek aan Kasteel Ruurlo, kunt u bij Oranjerie Ruurlo genieten van heerlijke gerechten van de kaart, een kop koffie met gebak of juist gezellig borrelen op het zonnige terras.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.