Lunchen bij
Oranjerie Ruurlo

Voor een goede kop koffie of overheerlijke lunch tijdens uw bezoek aan het kasteel, kun je terecht bij het naastgelegen restaurant ‘Oranjerie Ruurlo’. Met Kasteel Ruurlo en de prachtige Engelse landschapstuin als uitzicht is het heerlijk lunchen op het terras van de Oranjerie.

Wanneer je Museum MORE | Kasteel Ruurlo bezoekt, kun je er prima een dagje Achterhoek aan vast plakken. De Achterhoek heeft veel te bieden! Zo kun je een combi-ticket krijgen voor Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. Daarnaast kun je de dag nog combineren met een hapje eten en drinken of andere activiteiten en bezienswaardigheden in de regio.

FRK0830 Oranjerie Ruurlo Paginabeheer Home 202004292006451

Oranjerie

In de fraaie Engelse landschapstuin van Kasteel Ruurlo staat de romantische en stijlvolle oranjerie. Vroeger was dit de plek waar planten in potten overwinterden. Vandaag de dag is Oranjerie Ruurlo het restaurant voor de bezoekers van Museum MORE | Kasteel Ruurlo. Het restaurant bevindt zich op een unieke locatie bij de ingang van het landgoed. Vóór, tijdens of na jouw bezoek aan Kasteel Ruurlo, kun je bij Oranjerie Ruurlo genieten van heerlijke gerechten van de kaart, een kop koffie met gebak of juist gezellig borrelen op het zonnige terras.

Openingsdagen Oranjerie:
Dinsdag t/m zondag.