Eten & drinken

Binnen lunchen is tijdelijk niet mogelijk in Oranjerie Ruurlo, maar u kunt wel genieten van koffie, gebak, panini's en soep 'to go' bij Oranjerie Ruurlo. Lees hier meer.

Wanneer u Museum MORE | Kasteel Ruurlo bezoekt, kunt u er prima een dagje Achterhoek aan vast plakken. De Achterhoek heeft veel te bieden! Zo kunt u een combi-ticket krijgen voor Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. Daarnaast kunt u de dag nog combineren met een hapje eten en drinken of andere activiteiten en bezienswaardigheden in de regio. Voor een goede kop koffie of overheerlijke lunch tijdens uw bezoek aan het kasteel, kunt u terecht bij het naastgelegen restaurant ‘Oranjerie Ruurlo’.

Oranjerie

In de fraaie Engelse landschapstuin van Kasteel Ruurlo staat de romantische en stijlvolle oranjerie. Vroeger was dit de plek waar planten in potten overwinterden. Vandaag de dag is Oranjerie Ruurlo het restaurant voor de bezoekers van Museum MORE | Kasteel Ruurlo. Het restaurant bevindt zich op een unieke locatie bij de ingang van het landgoed. Vóór, tijdens of na uw bezoek aan Kasteel Ruurlo, kunt u bij Oranjerie Ruurlo genieten van heerlijke gerechten van de kaart, een kop koffie met gebak of juist gezellig borrelen op het zonnige terras.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Ga naar oranjerieruurlo.nl