Groepsbezoek en
busreizen

Brengt u als groep een bezoek aan Museum MORE | Kasteel Ruurlo of wilt u met een bus komen? Dan is dat mogelijk. Op de naastgelegen parkeerplek naast Oranjerie Ruurlo (Navigatieadres: Stapeldijk 1, Ruurlo) is er een gelegenheid om de auto’s gratis te parkeren of uit de tourbus te stappen.

Carel Willink in Kasteel Ruurlo Eva Broekema

Ook kunt u er voor kiezen om uw groep te laten begeleiden door een professionele gids die u alles vertelt over het kasteel en de bijzondere collectie van Carel Willink. Per gids geldt een maximum van 15 personen. Reserveren vooraf is daarvoor gewenst. Mocht u meer informatie willen over groeps- of busreizen of wilt u vooraf reserveren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Extra informatie groeps- en busreizen

Als u met een groep Kasteel Ruurlo komt bewonderen, dan stellen wij het op prijs als u 48 uur voor aankomst even contact met ons opneemt. Dit kan via info@museummore.nl. Wij kunnen de komst van uw groep dan voorbereiden, zodat het gezelschap vlot het museum in kan.

Als uw groep gebruik maakt van een eigen gids of rondleider, dan horen wij dit graag uiterlijk 2 weken van te voren. We kunnen dan voorkomen dat 2 groepen tegelijk aan een rondleiding beginnen en elkaar daarbij hinderen.

Parkeren tourbussen

Informatie voor buschauffeurs: u kunt uw gezelschap laten uitstappen bij de parkeerplaats van Stapeldijk 1 in Ruurlo. Vervolgens kunt u de bus eventueel parkeren op bedrijventerrein Everskamp. Vanaf de Stapeldijk rijdt u naar de Rondweg Zuid, N315/N319 richting Winterswijk/Borculo/Lochem. Ter hoogte van de Volvo-dealer, neemt u op de rotonde de 3de afslag naar de Wissink. U bent nu op bedrijventerrein Everskamp en kunt de bus parkeren op de Vente.