GEWEEST: Lezing Britse Realisten

Van chique en elegant tot rauw en expressief! Wilt u meer weten over de prachtige ‘vlootschouw’ aan Britse Realisten in Museum MORE in Gorssel? Kom dan naar een van de lezingen van kunsthistorica Renate Ketelaars. Zij vertelt u over de tentoonstelling For Real en het fascinerende verhaal achter deze Britse topkunst uit de jaren ’20 en ’30.

Reserveer nu alvast voor zondag 27 oktober in Museum MORE in Gorssel. Meer info.

Afbeelding: William Patrick Roberts, The Rhine Boat, 1928, National Galleries of Scotland © Estate of John David Roberts, by permission of the Treasury Solicitor