Teddybeer picknick
& meer

Zondag 21 augustus

Op de berendag bij Kasteel Ruurlo is van alles te beleven voor families en kids! In de prachtige kasteeltuin kun je picknicken met een metershoge teddybeer. Ga op berenjacht in het kasteel en maak kans op een mooie prijs. Of laat je voorlezen uit een bijzonder berenverhaal.

Airworks teddy bear in kasteeltuin

Kom bij de grote beer je broodjes smeren! Neem je eigen kleedje, picknickmandje en natuurlijk je eigen teddybeer mee. Terwijl je geniet van je smakelijke maaltje kun je van dichtbij roofvogels bewonderen. Geen dierenshow, wel een ontmoeting tussen mens en dier die de schoonheid van de natuur voelbaar maakt. Met respect voor dierenwelzijn. Ook vertelt valkenier Arjan je welke rol roofvogels eeuwenlang speelden bij het leven op een kasteel.

Circusworkshop
voor kleine én grote
kinderen

In het kasteelpark kun je van 13.30-15.30 uur onder begeleiding van circusmeester Monsieur Bart acrobatische toeren uitproberen of leren jongleren met diabolo's, ballen, ringen, doekjes, kegels, zweefstokjes en Chinese bordjes. Uiteraard volgt applaus bij deze gratis circusworkshop voor kleine én grote kinderen!

I1 A0777 Eva Broekema 2000px

Ga op berenjacht

In het kasteel is een speurtocht voor kinderen te doen, én kun je op berenjacht. Tel het aantal beren in het kasteel en maak kans op een leuke prijs. Om 11.00 en 12.30 uur lezen we je ook voor uit het prentenboek Vijf Beren.

Aan al deze activiteiten in het park op 21 augustus kun je gratis deelnemen. Bezoek aan het kasteel met Museumkaart/VriendenLoterij VIP-pas en kinderen t/m 11 jaar gratis.