Trouwen

Trouwen in Kasteel Ruurlo is een droom die voor jullie uit kan komen. Staande op het bordes kijken jullie uit over het voorterrein waar lang geleden rijtuigen reden. Vanaf het water kunnen prachtige foto’s gemaakt worden met eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes, een ruisende fontein en weelderige rododendrons op de achtergrond.
In combinatie met de Oranjerie kunnen wij van jullie dag de mooiste van jullie leven maken. Graag bieden we maatwerk om de dag van jullie dromen perfect vorm te geven. Willen jullie meer informatie over trouwen in Kasteel Ruurlo? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0575-760332 of events@museummore.nl.

ContactBrochure

Huwelijksceremonie

Stap bij ons in het huwelijksbootje!
De romantische trouwzaal, met alle voorzieningen voor een speciale ceremonie gaat speciaal voor jullie open. Het bordes, de tuinen en het museum bieden een ruime gelegenheid voor unieke fotomomenten. En de Oranjerie ontvangt jullie en jullie gasten graag voor een lunch, diner of feest.

Dineren en recepties

Kasteel Ruurlo verzorgt maatwerk op niveau. Ons team denkt daarom graag met jullie mee over het slagen van jullie huwelijksdag. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze event partners bieden wij diverse mogelijkheden voor een intieme borrel, een uitgebreide receptie of een sfeervol diner. In het kasteel of in combinatie met Oranjerie Ruurlo.

Museum MORE | Kasteel Ruurlo - oranjerie

Fotoreportage

Kasteel Ruurlo biedt jullie de mogelijkheid om een exclusieve fotoreportage tussen onze kunstcollectie te maken. Jullie worden in de gelegenheid gesteld om jullie op jullie mooiste dag te laten fotograferen tussen onze topwerken.

Bereikbaarheid

Kasteel Ruurlo staat aan de rand van het Achterhoekse Ruurlo, vlakbij Zutphen en op 10 minuten lopen het treinstation. Kasteel Ruurlo beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.