Algemene voorwaarden
online tickets

Sta je liever niet in de rij bij de kassa? Bestel dan vooraf online een e-ticket via onze ticketmodule. Na de transactie ontvang je je toegangsbewijs per e-mail. Deze kun je meenemen bij je bezoek of laten zien op je smartphone.

Wij geven geen geld terug voor ongebruikte e-tickets.

E-tickets geven toegang tot het museum en kunnen aan de kassa gescand worden. E-tickets geven toegang tot het gehele museum, zowel de permanente collectie als alle tijdelijke tentoonstellingen, tenzij bij een tentoonstelling nadrukkelijk is aangegeven dat je er een speciaal ticket voor nodig hebt.

Na de transactie ontvangt je jouw kaartje per email. Je moet het voor je bezoek afdrukken of ter plekke kunnen tonen op je smartphone.

Koop je meerdere tickets, dan dien je alle tickets af te drukken dan wel te kunnen tonen. Bij het betreden van het museum kun je het ticket bij de balie laten scannen. Bestaat de groep uit meerdere personen, dan dien je alle tickets te scannen.

Voor het gebruik van de online ticketshop en het verrichten van de betaling van de online tickets worden transactie- en servicekosten gerekend die verwerkt zijn in de vastgestelde prijs per ticket.

Je e-ticket ontvang je normaal gesproken, per email, binnen enkele minuten na aankoop. Heb je een uur na aankoop nog steeds geen ticket ontvangen, kijk dan eerst in de spam-box van je email programma. E-tickets worden soms als spam gezien. Is het ticket ook daar niet aangekomen, neem dan contact op met support@globalticket.nl voordat je naar het museum afreist. Het is voor onze medewerkers niet mogelijk om bij aankomst te controleren of je een e-ticket hebt, of dit ticket alsnog voor je af te drukken.

De QR-code op de e-tickets mag niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de QR-code misschien niet gelezen worden waardoor er geen toegang kan worden verleend. Een e-ticket geeft slechts eenmaal toegang tot het museum. Op de e-tickets zijn onze Algemene Bezoeksvoorwaarden van toepassing.

Voor vragen en problemen rond e-tickets kun je contact opnemen met info@museummore.nl.