Wie mis jij? Herinneringsavond

De herinneringsbijeenkomst bij Kasteel Ruurlo op donderdag 2 november gaat vooralsnog door. Het moment van samenzijn zal plaatsvinden in de Trouwzaal van het kasteel.

Uiteraard begrijpen we het als u de bijeenkomst niet bijwoont ivm de weersverwachting. Ook wij blijven de berichten vanuit het KNMI op de voet volgen. Op onze website geven wij updates. Hou deze pagina in de gaten.

Op donderdag 2 november om 17.00 uur kunnen kinderen, ouders en grootouders allemaal meedoen aan onze herinneringsavond bij Kasteel Ruurlo. Iedereen is welkom! En iedereen mag zijn of haar bootje vol herinneringen in de kasteelvijver te water laten.

Stilstaan bij verlies
Jong en oud hebben te maken met verlies. Verdriet kan klein en groot zijn. Rouwen doet elk kind en iedere volwassene op zijn eigen manier. Met een gezamenlijk ritueel sta je samen stil bij verlies. Bij wie je mist of wat je mist. Kom jij met jouw familie of organisatie naar onze speciale bijeenkomst? Dan kun je bij ons gratis bootjes bestellen om zelf te versieren met een herinnering of boodschap.

Lees hier meer over ons speciale initiatief en het programma.

Meld je aan

Graag horen we of jij en jouw groep komen! Reserveer op tijd bootjes en meld je vooraf aan via events@museummore.nl.

Kasteel ruurlo avond imre csany