Beer 3

Berendag
in Kasteel Ruurlo

Op zondag 14 juli van 11.00-16.00 uur organiseren we in Kasteel Ruurlo weer de jaarlijkse Teddybeer Picknick Dag – als enige in Nederland! Op de Berendag bij Kasteel Ruurlo is van alles te beleven voor families en kids! Kinderen t/m 11 jaar hebben altijd gratis toegang tot ons kasteel. Lees hieronder wat er allemaal op ons programma staat!

Berendag picknick In de prachtige kasteeltuin kun je picknicken met een metershoge teddybeer. Neem je eigen kleedje mee, smeer je broodjes en geniet. Wil je lekker luxe lunchen, dan kan dat ook bij Oranjerie Ruurlo in ons park.

Berendokter Natuurlijk nemen kinderen hun eigen knuffel/beer mee. En als die ziek of kapot is, staat de lieve berendokter Esmee klaar om jouw knuffel te repareren van 11.00 tot 15.00 uur.

Berendetective In het kasteel is een speurtocht voor kinderen te doen, én kun je op berenjacht. Tel het aantal beren in het kasteel en maak kans op een bereleuke prijs.

Berenboek Om 12:30 uur en 13:30 uur is er een vertelvoorstelling De Bijzondere Beer, verzorgd door Eline van Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Berenfilm Om 14.30 uur vertonen we in de Trouwzaal van het kasteel de familiefilm Yogi Bear.

Valkenier Arjan is de hele dag aanwezig in het kasteelpark. Bij hem kun je op diervriendelijke manier kennis maken met prachtige roofvogels.

Knuffeldokter Esmee
Knuffeldokter Esmee
Vertelvoorstelling
Bereleuke vertelvoorstelling
Film Yogi Bear
Film Yogi Bear
Valkenier Arjan
Valkenier Arjan