Veelgestelde vragen

Jazeker, de locaties liggen op 30 minuten rijden van elkaar en zijn goed te combineren. Met een combiticket van € 26,- kunt beide locaties bezoeken.

Kasteel Ruurlo is geschikt voor groepen. Beleef het kasteel optimaal met een verdiepende rondleiding. Graag van tevoren uw bezoek aanmelden via info@museummore.nl.

Ruurlo kunt u bereiken met de trein vanuit Winterswijk en Zutphen (Arriva). Plan hier uw reis.

Het museum is toegankelijk voor mindervaliden, echter dient men wel rekening te houden met de historische bouw van het kasteel. Zo zijn er verschillende zware deuren en drempels die als hindernissen ervaren kunnen worden. Lees meer.

De tentoonstelling over Carel Willink is semi-permanent en zal in ieder geval de komende maanden nog te bezichtigen zijn in Kasteel Ruurlo. Ontdek meer.

Parkeren kan aan de Stapeldijk 1 of aan de Houtwal in Ruurlo. Ontdek meer.

Heeft u tijdens uw bezoek aan het museum iets laten liggen? Vul het contactformulier in of mail naar info@museummore.nl met uw gegevens, plus een beschrijving van het voorwerp wat u mist en op welke locatie van MORE het waarschijnlijk ligt. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, bij zowel Museum MORE in Gorssel als Kasteel Ruurlo, is de BankGiro Loterij VIP-kaart geldig. Heeft u vragen over de VIP-kaart of bent u hem verloren? Neem dan contact op met de klantenservice van de BankGiro Loterij VIP-kaart (088 – 020 1030).

Museum MORE verzorgt inleidingen en rondleidingen en is geschikt voor groepen. Graag van tevoren reserveren.

Nee, de Rembrandtkaart is niet geldig bij Museum MORE. De Museumkaart en de BankGiro Loterij VIP-kaar zijn wel geldig. Ontdek meer over onze entreeprijzen.

Ja, bij zowel Museum MORE in Gorssel als Kasteel Ruurlo, is de Museumkaart geldig én verkrijgbaar aan de kassa. Heeft u vragen over de Museumkaart of bent u hem verloren? Neem dan contact op met de klantenservice van de Museumkaart (0900-4040910).

Het adres van Kasteel Ruurlo is Vordenseweg 2, 7261 LZ Ruurlo. Meer informatie over de tweede locatie van Museum MORE, Kasteel Ruurlo, ontdekt u hier.

Kasteel Ruurlo is dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Bekijk alle bezoekinfo.

Ontdek hier wat er nu te zien is bij Museum MORE en Kasteel Ruurlo.