Rondleidingen
en lezingen

Ontdek het verhaal achter de kunst en boek een verdiepende rondleiding door onze ervaren en enthousiaste museumgidsen. Of kies voor een lezing op maat, waarbij je alles hoort over het kasteel en de bijzondere kunstcollectie. Dit kun je naar wens combineren met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze trouwzaal.

Groepsrondleidingen

Onze ervaren gids neemt je mee op zaal langs highlights uit de collectie en vertelt je over het kasteel. Deze rondleiding duurt 60 minuten en kost € 99,50 voor de hele groep, exclusief museumentree. Wie je een tour door de eigen collectie plús de tijdelijke tentoonstelling? Boek dan onze lange rondleiding van 90 minuten voor €132,50.

Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Private Entry

Kasteel Ruurlo opent speciaal voor jou en je gasten het museum buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. Je kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken van topschilder Carel Willink. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor je samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via info@museummore.nl.

Inleiding in Kasteel Ruurlo

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding of lezing voor jouw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kun je mailen naar info@museummore.nl.

Rondleidingen en lezingen in Gorssel

Ook in Museum MORE in Gorssel bieden we natuurlijk rondleidingen, lezingen en groepsbezoek aan.

I1 A9131