Rondleidingen
en lezingen

In verband met richtlijnen vanuit de overheid is het op dit moment niet mogelijk om een rondleiding in het museum te volgen. Bekijk onze maatregelen.

Ontdek het verhaal achter de kunst en boek een verdiepende rondleiding door onze ervaren en enthousiaste museumgidsen. Of kies voor een lezing op maat, waarbij u alles hoort over het kasteel en de bijzondere kunstcollectie. Dit kunt u naar wens combineren met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze trouwzaal.

Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 99,50 voor de hele groep, exclusief museumentree. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Voorbeeld: komt u met een groep van 10 personen, dan betaalt u € 9,95 p.p.

Private Entry

Kasteel Ruurlo opent speciaal voor u en uw gasten het museum buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken van topschilder Carel Willink. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via info@museummore.nl.

Inleiding in Kasteel Ruurlo

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding of lezing voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Kasteel Ruurlo, zijn geschiedenis, de tuinen en de collectie. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 300 of mailen naar info@museummore.nl.