Rondleidingen

Rondleidingen

Wilt u een rondleiding of lezing op maat voor u en uw gezelschap door Museum MORE | Kasteel Ruurlo heen? Bij Kasteel Ruurlo beleeft u een prachtige middag of avond met een gids die u alles vertelt over het kasteel en de bijzondere Carel Willink.

De rondleiding kunt u naar wens combineren met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze vergaderzaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Reserveer rondleidingLezing Fong-Leng

Rondleiding in Kasteel Ruurlo

Onze professionele gidsen geven verdiepende rondleidingen bij de opstelling in Kasteel Ruurlo. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 99,50. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids. Reserveer direct via het formulier of bel voor meer informatie naar 0575-760 300.

Reserveer
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Achterhoek - interieur zaal - houten vloer - Foto Michael van Oosten

Inleiding in Museum MORE

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding of lezing voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Kasteel Ruurlo, zijn geschiedenis, de tuinen en de collectie. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 300 of mailen naar eveline@museummore.nl.

Reserveer
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Achterhoek - Carel Willink - Kunst - Foto Eva Broekema

Private Entry

Kasteel Ruurlo opent speciaal voor u en uw gasten het museum buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken van topschilder Carel Willink. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via eveline@museummore.nl.

Contact
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Achterhoek - moderne architectuur - trap hal - Foto Michael van Oosten

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over Museum MORE in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.