Dagje uit: wat te doen tijdens de kerst(vakantie)

Naast de topkunst van Carel Willink, valt er tijdens de kerstvakantie nog meer te beleven bij Kasteel Ruurlo. Loop langs de betoveren de lichtjes op de glazen brug, maak een stevige wandeling in de prachtige winterse omgeving van Ruurlo en sluit de dag af met een warme chocolademelk met slagroom in de gezellige Oranjerie Ruurlo. Het kasteelmuseum is geopend op Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is Kasteel Ruurlo gesloten.

 

Lees meer tips
Museum MORE | Kasteel Ruurlo | Achterhoek | Kerst | kerstvakantie | magische lichtjes

Bereikbaarheid & entreeprijzen

Museum MORE | Kasteel Ruurlo is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Aan de zijkant van het kasteel is er ruimte om gratis te parkeren. Vanaf Station Ruurlo is het een kleine 10 minuten lopen naar het kasteel. Tevens is het museum toegankelijk voor mindervaliden, echter dient men wel rekening te houden met de historische bouw van het kasteel. Voor onze actuele entreeprijzen, klikt u dan op de button hieronder.

BereikbaarheidEntreeprijzen
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - moderne architectuur - Achterhoek - Foto: Eva Broekema

Laat u vervoeren door de MORE Express

Komt u met de trein of parkeert u de auto aan de Houtwal in Ruurlo? Dan vervoert de MORE Express u en uw gezelschap gratis naar het kasteel.

Parkeren kan bij Kasteel Ruurlo naast het historische gebouw, navigatieadres Stapeldijk 1. Mocht er wegens drukte op deze parkeerplaats geen plek meer zijn voor uw auto, dan adviseren wij uw auto te parkeren aan de Houtwal in Ruurlo. Op deze parkeerplaats kunt u ook gratis parkeren en bevindt zich tegenover Station Ruurlo.

De MORE Express rijdt in de maand juni tot 17:00 af en aan tussen het kasteel en het station/ de parkeerplaats bij de Houtwal. MORE Express brengt u gratis, veilig en comfortabel van en naar het kasteel.

Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Achterhoek - vervoer - MORE Express

Rondleidingen en groeps- en busreizen

Ontdek de magie van Carel Willink en Kasteel Ruurlo met onze rondleidingen. Onze professionele gidsen vertellen in 1,5 uur alles over de locatie en de meesterschilder. Wij verzorgen ook graag maatwerk voor uw gezelschap. Ook scholen of andere educatieve reisjes met kinderen kunnen bij Kasteel Ruurlo terecht. Neem voor uw komst even contact op.

RondleidingenGroeps- en busreizen
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Achterhoek - Dagje uit - Foto Eva Broekema

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over Museum MORE in uw mailbox.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.