Plan uw
bezoek

Kasteel Ruurlo en Museum MORE zijn geopend van di t/m zo.

Kasteel Ruurlo: 11:00 - 17:00 uur
Museum MORE: 10:00 - 17:00 uur

Prijzen en tickets

Museum MORE

Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel

Plan route

Kasteel Ruurlo

Vordenseweg 2
7261 LZ Ruurlo

Plan route

Groepsbezoek

Graag vooraf reserveren als groep, zodat we uw komst kunnen voorbereiden. Er is ruime parkeergelegenheid nabij het kasteel. U kunt er tevens voor kiezen om uw groep te laten begeleiden door een professionele gids die u alles vertelt over het kasteel en de kunst van Carel Willink.

Ja, bij zowel Museum MORE in Gorssel als Kasteel Ruurlo, is de Museumkaart geldig én verkrijgbaar aan de kassa. Heeft u vragen over de Museumkaart of bent u hem verloren? Neem dan contact op met de klantenservice van de Museumkaart (0900-4040910).

Het museum is toegankelijk voor mindervaliden, echter dient men wel rekening te houden met de historische bouw van het kasteel. Zo zijn er verschillende zware deuren en drempels die als hindernissen ervaren kunnen worden. Lees meer.

Museum MORE verzorgt inleidingen en rondleidingen en is geschikt voor groepen. Graag van tevoren reserveren.

Heeft u tijdens uw bezoek aan het museum iets laten liggen? Vul het contactformulier in of mail naar info@museummore.nl met uw gegevens, plus een beschrijving van het voorwerp wat u mist en op welke locatie van MORE het waarschijnlijk ligt. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle veelgestelde vragen