Dagje uit in Ruurlo en omgeving

Een bezoek aan Museum MORE | Kasteel Ruurlo kan prima gecombineerd worden met activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Ruurlo. De Achterhoek heeft veel te bieden! Zo kunt u wandelen, fietsen en cultuur opsnuiven. Tevens zijn er voldoende eetgelegenheden in de nabije omgeving, waar u een hapje kunt eten. In het kasteelpark van Kasteel Ruurlo is ook Oranjerie Ruurlo gehuisvest. Hier kunt u genieten van een goede kop koffie of heerlijke lunch met vorstelijk uitzicht.

Dagje uitEten & drinken

Bereikbaarheid & entreeprijzen

Museum MORE | Kasteel Ruurlo is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Aan de zijkant van het kasteel is er ruimte om gratis te parkeren. Vanaf Station Ruurlo is het een kleine 10 minuten lopen naar het kasteel. Tevens is het museum toegankelijk voor mindervaliden, echter dient men wel rekening te houden met de historische bouw van het kasteel. Voor onze actuele entreeprijzen, klikt u dan op de button hieronder.

BereikbaarheidEntreeprijzen

Laat u vervoeren door de MORE Express

Komt u met de trein of parkeert u de auto aan de Houtwal in Ruurlo? Dan vervoert de MORE Express u en uw gezelschap gratis naar het kasteel.

Parkeren kan bij Kasteel Ruurlo naast het historische gebouw, navigatieadres Stapeldijk 1. Mocht er wegens drukte op deze parkeerplaats geen plek meer zijn voor uw auto, dan adviseren wij uw auto te parkeren aan de Houtwal in Ruurlo. Op deze parkeerplaats kunt u ook gratis parkeren en bevindt zich tegenover Station Ruurlo.

De MORE Express rijdt in april van 11.20 uur tot circa 15.30 uur en in de maand mei tot 16:30 af en aan tussen het kasteel en het station/ de parkeerplaats bij de Houtwal. MORE Express brengt u gratis, veilig en comfortabel van en naar het kasteel.

Rondleidingen en groeps- en busreizen

Ontdek de magie van Carel Willink en Kasteel Ruurlo met onze rondleidingen. Onze professionele gidsen vertellen in 1,5 uur alles over de locatie en de meesterschilder. Wij verzorgen ook graag maatwerk voor uw gezelschap. Ook scholen of andere educatieve reisjes met kinderen kunnen bij Kasteel Ruurlo terecht. Neem voor uw komst even contact op.

RondleidingenGroeps- en busreizen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Ontvang eens per kwartaal het laatste nieuws en informatie over Museum MORE in uw mailbox.