Plan uw
bezoek

Kasteel Ruurlo is gesloten t/m in ieder geval 25 mei.

Tijdelijk gesloten

Museum MORE

Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel

Plan route

Kasteel Ruurlo

Vordenseweg 2
7261 LZ Ruurlo

Plan route

Veilig en verantwoord naar het kasteel

Sinds 1 juni zijn we weer open. Om een veilig en verantwoord museumbezoek te garanderen, nemen we extra hygiënemaatregelen en verzoeken we u om onze bezoekinstructies vooraf zorgvuldig door te nemen. Een greep uit de maatregelen: vaste looproutes, extra schoonmaakrondes en overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Ja, ook Museumkaarthouders moeten een online ticket bestellen. Let op: Museumkaarthouders krijgen alleen toegang als zij de originele kaart kunnen tonen bij de kassa.

Ja, dan heeft u een nieuw online ticket nodig. Via deze link kunt u een nieuw ticket aanvragen. Vul het ticketnummer in en boek vervolgens een nieuw ticket mét tijdslot.

Als u last heeft van verkoudheids- en griepklachten, krijgt u geen toegang tot het museum. Als u op de gekozen datum en tijd last heeft van griep- of verkoudheidsklachten, kunt u tot het moment van bezoek het ticket omboeken naar een latere datum zodat u op een later moment alsnog het museum kunt bezoeken. Wijzig zelf de datum/tijd via deze tool of neem contact op met Global Ticket via support@globalticket.nl als u de ticketdatum en/of -tijd wilt wijzigen.

Alle veelgestelde vragen