Plan uw
bezoek

Wij zijn weer open! Bestel tijdig uw tickets voor Kasteel Ruurlo:

Bestel tickets Kasteel Ruurlo

Museum MORE

Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel

Plan route

Kasteel Ruurlo

Vordenseweg 2
7261 LZ Ruurlo

Plan route

Veilig en verantwoord naar het kasteel

Vanaf 1 juni zijn we weer openen. Om een veilig en verantwoord museumbezoek te garanderen, nemen we extra hygiënemaatregelen en verzoeken we u om onze bezoekinstructies vooraf zorgvuldig door te nemen. Een greep uit de maatregelen: alleen toegang met een online ticket, vaste looproutes, extra schoonmaakrondes en overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Ja, voor Museumkaarthouders geldt ook dat ze online een ticket moeten kopen. Let op: Museumkaarthouders krijgen alleen toegang als zij de originele kaart kunnen tonen bij de kassa.

Ja, dan heeft u een nieuw online ticket nodig. Via deze link kunt u een nieuw ticket aanvragen. Vul het ticketnummer in en boek vervolgens een nieuw ticket mét tijdslot.

Als u last heeft van verkoudheids- en griepklachten, krijgt u geen toegang tot het museum. Als u op de gekozen datum en tijd last heeft van griep- of verkoudheidsklachten, kunt u een voucher aanvragen waarmee u op een later moment alsnog het museum kunt bezoeken. Vraag een voucher aan door contact op te nemen met Global Ticket via 020 244 2877 of support@globalticket.nl.

Alle veelgestelde vragen