Plan uw
bezoek

Museum MORE is van di t/m zo geopend van 10:00 - 17:00 uur. Let op: QR-code + ID-bewijs verplicht bij alle musea (lees meer).

Bestel tickets

Museum MORE

Hoofdstraat 28
7213 CW Gorssel

Plan route

Kasteel Ruurlo

Vordenseweg 2
7261 LZ Ruurlo

Plan route

Museumbezoek in coronatijd

Vanwege nieuwe overheidsregels zijn musea alléén te bezoeken met een QR-code en een geldig identiteitsbewijs. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Een geel vaccinatieboekje is helaas geen coronatoegangsbewijs. Kijk voor meer informatie op CoronaCheck.nl. Per 28 november gelden extra regels in het museum en de Oranjerie:

 • 1,5 meter afstand houden is weer verplicht
 • Online reserveren is vooralsnog niet verplicht: ook aan de kassa zijn tickets te koop
 • Een mondkapje is verplicht vanaf 18 jaar

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

  Parkeren en openbaar vervoer

  Beide locaties zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk meer informatie over parkeren en OV in Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo.

  Ja, sinds 25 september 2021 zijn er ook weer tickets aan de kassa te koop. Een online ticket is dus niet meer verplicht.

  Ja, onze garderobe is weer geopend, dus je tas en jas kun je weer in onze kluisjes en kapstokken kwijt. Voor de kluisjes heb je een muntstuk van € 0,50 of € 1,- nodig.

  Het museum is toegankelijk voor mindervaliden, echter dient men wel rekening te houden met de historische bouw van het kasteel. Zo zijn er verschillende zware deuren en drempels die als hindernissen ervaren kunnen worden. Lees meer.