Trouwen in één van de mooiste kastelen van Nederland

Altijd al willen trouwen in een kasteel? Trouwen in Kasteel Ruurlo heeft iets magisch. Historie, kunst, natuur en romantiek smelten hier samen. In samenwerking met Oranjerie Ruurlo is het kasteel beschikbaar voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners en bruiloftsfeesten. Een van de mooiste dagen van jullie leven, begint bij Kasteel Ruurlo.

Trouwen in Kasteel Ruurlo is een droom die voor jullie uit kan komen. Stel het jullie eens voor: Staande op het bordes kijken jullie uit over het voorterrein waar lang geleden rijtuigen reden. De eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes, een ruisende fontein en weelderige rododendrons staan decor voor jullie huwelijksdag.

De trouwzaal van Museum MORE | Kasteel Ruurlo gaat op de grote dag speciaal voor jullie open. Een speciale locatie: want in de trouwzaal kijkt de godin van de liefde en de engel Amor liefdevol op jullie neer. Niet alleen het romantische rococo plafond uit 1750, maar ook de aankleding van de wanden, stoelen en raampartijen van de trouwzaal hebben iets sprookjesachtig.

Na de huwelijksvoltrekking bewandelen jullie de paden van de Engelse landschapstuin. Eenmaal aangekomen bij de oranjerie, kan het echte feest beginnen. Een receptie, lunch, diner of bruiloftsfeest, alles is mogelijk bij Oranjerie Ruurlo.

Na het diner of feest, krijgen jullie exclusief toegang tot het kasteel. In de historische torenkamer van Kasteel Ruurlo is een bijzondere bruidssuite gesitueerd, met een kingsize bed en een waanzinnige badkamer. De volgende morgen wordt er een luxe ontbijt (op bed) geserveerd. Kortom, in het betoverende Kasteel Ruurlo komt elk sprookje tot leven.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via info@oranjerieruurlo.nl | 0573- 820 220.

Foto’s: Eline Bon
Video: Great Takes