Tijdens de HEMA Museumweken naar Kasteel Ruurlo

Zin in een dagje museum met de trein? Dat kan bij HEMA nu extra voordelig tijdens de HEMA Museumweken. In samenwerking met MuseumTV is er een selectie gemaakt van de leukste musea in Nederland. En daar hoort Museum MORE | Kasteel Ruurlo natuurlijk ook bij.

Ga erop uit met de trein en bewonder prachtige beelden en schilderijen, de mooiste sieraden en auto’s. Of duik de geschiedenis in en ontdek nieuwe verhalen. Tijdens de HEMA Museumweken krijg je voor 25.- per persoon toegang tot een van de 10 deelnemende musea en een NS-Dagretour.

In Kasteel Ruurlo staat het leven en werk van grootmeester Carel Willink op je te wachten. Hij was een buitengewone kunstschilder die zich liet inspireren door de meesters uit de 16e en 17e eeuw. Zijn magische schilderijen ogen realistisch maar hebben vaak iets raadselachtigs.

Bestel tickets en laat je betoveren door deze bijzondere en veelzijdige locatie in de Achterhoek.

Museum MORE | Kasteel Ruurlo | Gelderland | HEMA Museumweken | NS | Museum TV | 5 november t/m 13 januari 2019