Televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch op bezoek in Kasteel Ruurlo

Op maandag 17 september was het dan eindelijk zo ver: de opnamedag van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch.

We kijken terug op een hele mooie opnamedag van Tussen Kunst & Kitsch. De goede zin van de bezoekers. Het prachtige weer. De goedgeorganiseerde en fanatische crew. En natuurlijk de zonnige verschijning van presentator Frits Sissing.

Museum MORE | Kasteel Ruurlo | Gelderland | Achterhoek | televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch | Foto: Eline Bon

Kleine manden, imposante sieraden, oude klokken en grote schilderijen passeerden afgelopen maandag allemaal de glazenbrug van Kasteel Ruurlo. Zo’n bijna 1.000 nieuwsgierigen hadden de zolder opgeruimd en brachten¬†objecten mee om het te laten taxeren. De een ging met een heel rijk gevoel en de ander met een iets minder waardevol gevoel weer terug naar huis.

Museum MORE | Kasteel Ruurlo | televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch | Foto: Eline Bon

Benieuwd naar de uitzending in Kasteel Ruurlo? Nog even geduld, begin 2019 is het te aanschouwen.

Foto’s Eline Bon Fotografie