Stem op Kasteel Ruurlo

Museum MORE | Kasteel Ruurlo maakt kans op de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit. Provincie Gelderland reikt de prijs uit aan opmerkelijke en inspirerende projecten.

De Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2018 wordt uitgereikt aan een landschap die een opmerkelijke transformatie heeft ondergaan. Kasteel Ruurlo is een van de 15 genomineerde.

Na jarenlang leegstand is het voormalig gemeentehuis getransformeerd tot een prachtig museum en is omliggende Engelse landschapstuin in ere hersteld. Bij de restauratie van het park is uitgegaan van het 18e-eeuws ontwerp. Samen met de tuinarchitecten Meeuwis De Vries uit Eerbeek, zijn alle kenmerken van de landschapstuin teruggebracht. De rijke historie is weer voelbaar. Kasteel Ruurlo behoort opnieuw tot een van de mooiste plekken van de Achterhoek. Iedereen is welkom en dat verdient een prijs.

Stem
Vanaf 1 september tot 9 november kan er gestemd worden op de publieksprijs. Dus log in zodat de stemknoppen verschijnen en kies voor Museum MORE | Kasteel RuurloHet inloggen is nodig om te voorkomen dat stemmers meerdere keren op een landschap kunnen stemmen. En dat is wel zo eerlijk.

Kunnen we rekenen op uw stem? Onze dank is groot.