Reurlse Zommerdagen

Op dinsdag 8 en woensdag 9 augustus viert Ruurlo de ‘Reurlse Zommerdagen’. Tijdens deze dagen zijn er verschillende activiteiten gepland in het Achterhoekse dorp.

Ruurlo staat op deze dagen niet letterlijk op zijn kop, maar op woensdag 9 augustus is het centrum van Ruurlo niet toegankelijk voor auto’s. Kasteel Ruurlo is op dinsdag 8 en woensdag 9 augustus gewoon geopend voor regulier bezoek. De parkeerplaatsen op de Stapeldijk 1 en aan de Houtwal zijn goed te bereiken. Alleen het centrum van Ruurlo is niet toegankelijk voor auto’s.

Om na het kasteelbezoek te genieten van de braderie met streekproducten of een dansje te wagen met een van de folkloristische dansgroepen, kunt u het centrum van Ruurlo betreden via onze MORE Express, per voet of fiets.

Plan uw bezoek aan Kasteel Ruurlo en bekijk onze openingstijden en parkeertips.