Relaxen in de MORE Express

Even 3 minuten ontspannen? Reis gratis met de MORE Express naar Kasteel Ruurlo. Vanaf het treinstation Ruurlo en parkeerplaats Houtwal kunt u genieten van een relaxt ritje.

Parkeren kan gratis bij Kasteel Ruurlo naast het historische gebouw, navigatieadres Stapeldijk 1. Mocht er wegens drukte op deze parkeerplaats geen plek meer zijn voor uw auto, dan adviseren wij u te parkeren aan de Houtwal in Ruurlo. Op deze parkeerplaats, achter Station Ruurlo, kunt u ook gratis parkeren.

De MORE Express brengt u dan gratis vanaf de Houtwal/ Station Ruurlo, veilig en comfortabel naar het kasteel en weer terug. De MORE Express rijdt van 11.00u tot 17.15u twee keer in het uur tussen het kasteel en het station/ de parkeerplaats bij de Houtwal. Ook rijdt er een shuttledienst naar het dorp Ruurlo.

Stap dus gauw in de MORE Express, een dagje uit begint tenslotte al onderweg.