Nu te zien: de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE

Nu te zien: de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE. MORE Focus | Het trage lage land is een ‘oer-Hollandse’ fotografietentoonstelling met 21 kunstenaars die Nederland laten zien vanaf grote hoogte, inzoomend via landschap, naar stad en dorp. En naar de mens die daar woont in zijn eigen ‘interieurlandschap’.

Met een caleidoscopische blik – van ver buiten naar het portret binnen – zien we in de fototentoonstelling hoe ons land verbeeld is. Met werk van (internationaal) bekende maar ook jonge fotografen en kunstenaars. Van Gunhild Ang tot en met Edwin Zwakman. Vergeet de klompen, molens en Giethoorn. De opzet zorgt voor nieuwe inzichten over hoe divers Nederland eigenlijk is. Het zou nog eens kunnen verrassen.

De fototentoonstelling MORE Focus | Het trage lage land is tot en met 9 september te zien in Museum MORE in Gorssel. De titel van de tentoonstelling is ontleend aan het beroemde gedicht van Hendrik Marsman ”Denkend aan Holland”.

Workshop
Ter ere van onze allereerste fototentoonstelling, MORE Focus | Het trage lage land, leert topfotograaf Bert Teunissen (1959) je tijdens een workshop foto’s maken zoals hij dat doet. Lees er hier alles over.

Thema’s en fotografen MORE Focus | Het trage lage land

Nu te zien: de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE | Landschap | Museum MORE Gorssel | Foto: Eva BroekemaLandschap
Wout Berger, Dicky Brand, Wim van Egmond, Jan Koster, Natascha Libbert, Gerco de Ruijter

Nu te zien: de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE | van Landschap naar Stad | Museum MORE Gorssel | Foto: Eva BroekemaLandschap naar stad
Hans van der Meer, Frank van der Salm

Nu te zien: de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE | Interieur | Museum MORE Gorssel | Foto: Eva BroekemaVan stad naar dorp en interieur
Annejet Brandsma, Tom Janssen, Hans van der Meer, Samuel Otte, Hans Wilschut, Edwin Zwakman  Interieur Tahné Kleijn, Samuel Otte, Bert Teunissen

Nu te zien: de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE | Portret | Museum MORE Gorssel | Foto: Eva BroekemaPortret
Gunhild Ang, Céline van Balen, Koos Breukel, Noor Damen, Romy Finke, Hellen van Meene.

Met een combiticket kunt u zowel Kasteel Ruurlo als Museum MORE bezoeken.