Mathilde Muze Event

Een grote ode aan dé Muze en hét Fenomeen. Vanaf nu kun je meedoen aan onze Mathilde Muze Contest! Mathildes geboortedag 7 juli is de start met een feestelijke finale op 9-9-2017. Transformeer jezelf tot Mathilde en plaats een foto van jezelf op de Facebook-pagina van Museum MORE of mail je foto naar mathilde@museummore.nl.

Sluitingsdatum voor deelname is vrijdag 1 september 2017.

MATHILDE MUZE CONTEST
De finale en prijsuitreiking vindt plaats in Kasteel Ruurlo, het thuis van Mathilde. Bewonder op 9 september onze Mathilde en kom zélf als Mathilde. Je hoeft geen Mathilde-lookalike te zijn, kom in vol ornaat als moderne ode aan de Muze of een hedendaagse versie van het Fenomeen. De 3 mooiste, beste, leukste “Mathildes” (M/V/GQ alles mag) worden als Superpoes in de watten gelegd bij de borrel met alle Mathildes! Één van deze drie wint de hoofdprijs: een overnachting in de huwelijkssuite van het kasteel.* Want een Mathilde verdient uiteraard een hemelbed.

*De datum voor deze overnachting wordt in overleg afgesproken.

JURY
Yvette van der Zande conservator Museum MORE
Karen van Ede beauty director VOGUE
Louis van Beek acteur/auteur & vertolker van Mathilde in de Theater Zeelandia-productie. Voor deze rol werd hij genomineerd voor de prestigieuze Louis d’Or prijs voor beste mannelijke hoofdrol.

Creaties van Fong Leng in Kasteel Ruurlo

MATHILDE MUZE EVENT
Zaterdagmiddag 9 september Kasteel Ruurlo

14.00 uur start. Laat jezelf opmaken als Mathilde of kom alle andere Mathildes bewonderen!
16.00 uur finale. Borrel & prijsuitreiking in de Oranjerie bij het kasteel.

Toegang op vertoon van de Museumkaart of de reguliere entreeprijs €12,-.

Aanmelden t/m 1 september 2017 via mathilde@museummore.nl

Lees het NRC artikel over Mathilde – Muze, mythe, mysterie