Magische lichtjes tijdens de kerstvakantie

Rondom Kerst is Kasteel Ruurlo van binnen en buiten in kerstsfeer gehuld. Kom alvast in een heerlijke winterstemming en bezoek het kasteel, het park en Oranjerie Ruurlo deze kerstvakantie.

Naast de topkunst van Carel Willink, valt er tijdens de kerstvakantie nog meer te beleven bij Kasteel Ruurlo. Loop langs de betoveren de lichtjes op de glazen brug, maak een stevige wandeling in de prachtige winterse omgeving van Ruurlo en sluit de dag af met een warme chocolademelk met slagroom in de gezellige Oranjerie Ruurlo.

Mis het niet
Tijdens de donkere en koude dagen rondom de feestdagen, bent u van harte welkom bij Kasteel Ruurlo. De magische lichtjes hangen vanaf 11 december t/m 6 januari 2019. Het kasteelmuseum is geopend op Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is Kasteel Ruurlo gesloten.

Museum MORE | Kasteel Ruurlo - foto Eva Broekema

Museum MORE Gorssel
Ook in de feestelijke maand december en rondom de kerstvakantie is er genoeg te bewonderen in Museum MORE in Gorssel. Tot en met 6 januari 2019 zijn er maar liefst 3 tentoonstellingen te zien: ontdek de tragikomische kunst van Kees Timmer en de krachtige sculpturen van beeldhouwer Johan Polet! En wegens succes is zijn de kleurrijke werken nog te zien van schilder Paul de Lussanet.

Maar ook Gorssel en omgeving hebben veel te bieden. Wandelen of fietsen kan door de prachtige omgeving van heide, bossen, uiterwaarden en coulisselandschap. Of maak een stadswandeling, bezoek nog een museum in de Achterhoek of geniet aan de steeds terugkomende rivier de Ijssel. Een ideaal uitje voor in de kerstvakantie.

Museum MORE | Kasteel Ruurlo | kerstvakantie

Combi-ticket
Museum MORE en Kasteel Ruurlo zijn ook tijdens de kerstvakantie samen te bezoeken door middel van een combi-ticket. Zo beleeft u het beste van beide werelden als het gaat om moderne realistische topkunst. Tijdens Kerst pakt Oranjerie Ruurlo extra uit op culinair gebied. Voor het menu en om te reserveren, verwijzen we u graag naar oranjerieruurlo.nl.