Kunstcollege met Boris |  Zelfportret van Carel Willink

Kunstcollege met Boris | Zelfportret van Carel Willink

Kunstcollege met Boris: “De streng kijkende Carel Willink presenteert¬†zichzelf in een mooi pak¬†met een gouden speld in zijn stropdas”. De prachtige omineuze sfeer waar Carel Willink zo bekend om is, is weergaloos weergegeven in Zelfportret uit 1934. Onze gids Boris Ariaens neemt je mee naar dit werk.

In Museum MORE | Kasteel Ruurlo is de grootste semi-permanente tentoonstelling te zien over het werk en leven van Carel Willink. Dit werk in het echt zien? Kom naar Museum MORE | Kasteel Ruurlo