Kasteel Ruurlo ontvangt 100.000ste bezoeker

Zondag 26 november heeft Kasteel Ruurlo zijn 100.000ste bezoeker ontvangen. Dat is al 5 maanden na de opening van deze tweede locatie van Museum MORE.

Initiatiefnemers van MORE, Hans en Monique Melchers verwelkomden persoonlijk Rachel en Merlijn Taken uit Ruurlo als 100.000ste bezoeker van het kasteel. Als verrassing kregen zij champagne, een kasteelcadeaupakket en een lunch aangeboden. Alle bezoekers van het kasteel werden getrakteerd op gl├╝hwein door Oranjerie Ruurlo.

Topjaar voor MORE
Met de opening van Kasteel Ruurlo afgelopen zomer zijn de bezoekersaantallen van Museum MORE verder toegenomen. Kasteel Ruurlo stevent af op 120.000 bezoekers voor 2017. Museum MORE in Gorssel zal dit jaar waarschijnlijk afsluiten met 150.000 bezoekers. De verwachting is dat de twee locaties samen uitkomen op 270.000 bezoekers in 2017.