Kasteel Ruurlo bij Tussen Kunst en Kitsch

Woensdagavond 30 januari kunt u heerlijk mee-taxeren om 20.30 uur bij Tussen Kunst en Kitsch op NPO1. Een prachtige gouden juwelenset, Japans aardewerk en een heel bijzonder nachtklokje… en dat allemaal in Kasteel Ruurlo.

Het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch wordt afgetrapt in een van de mooiste kastelen van de Achterhoek, Kasteel Ruurlo. Afgelopen september, op een prachtige najaarsdag, zijn de opnames gemaakt en deze week zien we het resultaat.

Een klok voor een nachtelijk po-bezoek en meer Tussen Kunst en Kitsch in Kasteel Ruurlo is a.s. woensdag, 30 januari om 20.30u, te zien op NPO 1. Kijkt u ook?

Museum MORE | Kasteel Ruurlo | Achterhoek | Gelderland | Tussen Kunst en Kitsch