Nu verkrijgbaar in de museumshop: hét boek over Kasteel Ruurlo

Nieuw in onze museumshop: hét boek over Kasteel Ruurlo – Huis voor Willink. Naast de prachtige werken van Carel Willink, is er in het boek nog meer te ontdekken over het eeuwenoude kasteel en zijn gedaanteverandering.

Het kasteel uit de 14e eeuw heeft in de afgelopen jaren een pittige transformatie ondergaan, met als resultaat Museum MORE | Kasteel Ruurlo. Maar het monumentale thuis van de grootste collectie werken van Carel Willink, is eigenlijk nog meer dan een kasteelmuseum. Het is een rijksmonument met zichtbare en – misschien nog wel meer – voelbare geschiedenis.

Reis met het boek over Kasteel Ruurlo terug naar het verleden. Maak kennis met de vorige bewoners en de (bouw)geschiedenis van het kasteel en park. Beleef de transformatie van kasteel naar museum, want nadat het gebouw jarenlang leegstond was er werk aan de winkel. En ontmoet Carel Willink, een van de grootste meesters van de Nederlandse schilderkunst.

Kasteel Ruurlo – Huis voor Willink is verkrijgbaar in onze museumshops in Kasteel Ruurlo en Museum MORE in Gorssel voor €12,50,-. Ook ideaal om cadeau te geven.