Geniet tijdens Tweede Kerstdag van de midwinterhoornblazers in Kasteel Ruurlo

Tijdens Tweede Kerstdag zullen de midwinterhoornblazers in Kasteel Ruurlo alle bezoekers warm onthalen. De Adventbloazers uit Groenlo en Ruurlo zorgen gedurende deze speciale dag voor een extra ouderwets wintergevoel.

Een midwinterhoorn is een houten blaasinstrument en een typerende Oost-Nederlandse traditie. De Adventbloazers geven op Tweede Kerstdag hiervan een prachtige demonstratie.

De Adventbloazers zijn op 26 december vanaf 12.00 tot 15.30 uur te bewonderen en beluisteren in de Engelse landschapstuin van Kasteel Ruurlo.

Kasteel Ruurlo is op Tweede Kerstdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Museum MORE in Gorssel is op 26 december geopend van 10.00 tot 17.00 uur.