Deze kerst
in Kasteel Ruurlo

In de kerstvakantie kun je héél veel beleven in Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. Onze twee musea zijn gehuld in winterse sfeer.

Raak betoverd door het magische oeuvre van Carel Willink, een van de grootste schilders van de vorige eeuw. En laat je inspireren door de leuke flitscolleges die onze medewerkers geven over hun favoriete Willink-schilderij. Ook voor de kids is er genoeg te doen, lees hieronder meer.

KIDS GRATIS ENTREE | kinderen t/m 18 jaar krijgen gratis toegang op woensdag 22 december, woensdag 29 december en woensdag 5 januari. Lees hieronder meer.

GRATIS FLITSCOLLEGES

Tijdens de vakantie trakteren we je graag op wat extra's! In Gorssel en Ruurlo houden onze medewerkers leuke en inspirerende flitscolleges bij hun favoriete kunstwerk.

Iedere dag in de kerstvakantie om 12.00 en 14.00 uur vertellen ze in pakweg 10 minuten wat er zo boeiend is aan 'hun' bijzondere schilderij of sculptuur. Laat je verrassen en sluit spontaan aan. Reserveren is niet nodig.

*Uiteraard houden we rekening met de geldende afstand tussen bezoekers/huishoudens onderling.

Kids gratis entree

Op woensdag 22 december, woensdag 29 december en woensdag 5 januari kun je de leukste kids activiteiten doen in Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo. Kinderen t/m 18 jaar krijgen gratis entree.

Bestel je tickets online met kortingscode KIDS2021 en krijg 100% korting op kidstickets tijdens gezinsdagen.

*Uiteraard zijn deze activiteiten coronaproof en individueel of binnen gezinsverband te doen.

Kids activiteiten in de kerstvakantie

Op gezinsdagen kun je met jouw gezin superleuke activiteiten doen in onze beide locaties. In Kasteel Ruurlo kun je een speurtocht doen met je kinderen. Ga op jacht naar de dieren in de schilderijen van Carel Willink. Maak een geweldige dierenkleurplaat of tekenopdracht. Of laat je heerlijk voorlezen uit een sprookjesboek en ontdek daarna samen de geheime kamer van het kasteel! Iedere gezinsdag om 11.30 en 13.30 uur kun je aansluiten bij een voorleesronde. Reserveren voor deze activiteiten hoeft niet.

Ontdek ook onze kids activiteiten in Museum MORE, Gorssel.

Bezoek Kasteel Ruurlo
deze kerst

Wij hanteren de geldende overheidsregels met betrekking tot een prettig én veilig museumbezoek. Meer info vind je hier.