Zakelijke bijeenkomsten

Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie? Dan bent u bij Kasteel Ruurlo aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige vergaderzaal met alle faciliteiten die u nodig heeft. Bovendien kunt u de vergadering combineren met een rondleiding door ons prachtige kasteel. Onze professionele gids vertelt u er graag meer over. En wat te denken van onze private dining mogelijkheden? Wilt u meer informatie over vergaderen in Kasteel Ruurlo? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0575-760332 of events@museummore.nl.

ContactBrochure

Ontmoeten tussen de kunst

Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie? Kasteel Ruurlo is de perfecte plek voor een vergadering, congres, seminar of presentatie. De capaciteit van de zalen van Kasteel Ruurlo varieert tussen de 8 en 120 personen. Wij bieden de mogelijkheid om in de inspirerende omgeving van onze kunstcollectie een vergadering of presentatie te houden.

Presentaties, cursussen en vergaderingen

Kasteel Ruurlo beschikt over een zaal met een capaciteit tot 80 personen. Deze prestigieuze zaal beschikt over daglicht en is voorzien van alle benodigde techniek en faciliteiten.

Voor een frisse start, een inspirerende break of een prachtige afsluiting van uw bijeenkomst kunt u een exclusieve rondleiding door Kasteel Ruurlo en de tuinen krijgen.

Private Entry

Kasteel Ruurlo opent speciaal voor u en uw gasten het kasteel buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld.

ContactMeer informatie

Culinair & kunst

Kasteel Ruurlo biedt maatwerk op niveau. Verras uw gasten met een lunch, diner of receptie in de grote salon. Ook is een bijeenkomst in Kasteel Ruurlo is uitstekend te combineren met een lunch of diner. Voor de restauratieve invulling werken wij nauw samen met onze preferred partners.

ContactMeer informatie
Museum MORE | Kasteel Ruurlo - diner

Exclusieve toegang tot gehele kasteel

Buiten de openingstijden van Kasteel Ruurlo stellen wij graag onze gehele locatie ter beschikking van uw bijeenkomst.
Het kasteel opent speciaal voor u en uw gasten haar deuren en is exclusief voor uw bijeenkomst beschikbaar.

Uw bijeenkomst in combinatie met Oranjerie Ruurlo

In de tuinen van Kasteel Ruurlo ligt Oranjerie Ruurlo. Deze locatie beschikt over een grote zaal met terras en een brasserie. Het is mogelijk om uw bezoek aan Kasteel Ruurlo te combineren met een diner, bijeenkomst of feest op deze locatie. Daarnaast zijn alle basis faciliteiten aanwezig om vergaderingen, beurzen of conferenties te arrangeren. Oranjerie Ruurlo biedt diverse arrangementen aan om aan uw wens te voldoen.

Bereikbaarheid

Kasteel Ruurlo staat aan de rand van het Achterhoekse Ruurlo, vlakbij Zutphen en op 10 minuten lopen het treinstation. Kasteel Ruurlo beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.