Rondleidingen

Ontdek het verhaal achter de kunst en boek een verdiepende rondleiding door onze ervaren en enthousiaste museumgidsen. Of kies voor een lezing op maat, waarbij u alles hoort over het kasteel en de bijzondere kunstcollectie. Dit kunt u naar wens combineren met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze trouwzaal.

Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en kost slechts € 99,50 voor de hele groep. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids.

Voorbeeld: komt u met een groep van 8 personen, dan betaalt u slechts € 12,43 p.p.

Reserveer rondleiding

Inleiding in Kasteel Ruurlo

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Kasteel Ruurlo, haar geschiedenis en de tuinen en de collectie. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €159,50. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kunt u mailen naar eveline@museummore.nl.

Reserveer inleiding
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Achterhoek - Willink museum - kunst - school - rondleiding - Foto Eva Broekema

Private Entry

Kasteel Ruurlo opent speciaal voor u en uw gasten het kasteel buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via eveline@museummore.nl.

Reserveer
Museum MORE - Kasteel Ruurlo - Vloeren in Kasteel Ruurlo - houten vloeren - foto Eva Broekema

Bereikbaarheid

Kasteel Ruurlo staat aan de rand van het Achterhoekse Ruurlo, vlakbij Zutphen en op 10 minuten lopen het treinstation. Kasteel Ruurlo beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie