Rondleidingen

Wilt u een gidsrondleiding op maat voor u en uw gezelschap? In Kasteel Ruurlo beleeft u een prachtige middag of avond met een gids die u alles vertelt over het museum en de bijzondere kunstcollectie. Dit kunt u naar wens combineren met private dining of een presentatie, borrel of vergadering in onze trouwzaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Rondleiding in Kasteel Ruurlo

Onze professionele gidsen geven verdiepende rondleidingen bij de tentoonstelling in Kasteel Ruurlo. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 95,-. Er mogen maximaal 15 personen mee met 1 gids. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 300 of mailen naar info@museummore.nl.

Inleiding in Kasteel Ruurlo

Voor grotere groepen adviseren wij een inleiding voor uw groep. Deze wordt gegeven door één van onze professionele gidsen. Middels een PowerPoint-presentatie wordt een beeld gegeven van Kasteel Ruurlo, haar geschiedenis en de tuinen en de collectie. De inleiding duurt gemiddeld één uur en wordt gegeven in onze Trouwzaal. Deze zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Kosten hiervoor zijn €155,-. Dit is exclusief toegangstickets voor Kasteel Ruurlo. Voor reserveringen en maatwerk kunt u bellen met 0575-760 300 of mailen naar info@museummore.nl.

Private Entry

Kasteel Ruurlo opent speciaal voor u en uw gasten het kasteel buiten de openingstijden voor een rondleiding door een professionele gids. U kunt in alle rust genieten van de mooiste kunstwerken. Uiteraard is het mogelijk de rondleiding te completeren met een culinair arrangement op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden via 0575-760 332 of events@museummore.nl.

Bereikbaarheid

Kasteel Ruurlo staat aan de rand van het Achterhoekse Ruurlo, vlakbij Zutphen en op 10 minuten lopen het treinstation. Kasteel Ruurlo beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.